Hem NYHETER NiceLabel tillhandahåller kostnadsfri programvara för etikettmoln till organisationer som bekämpar COVID-19

NiceLabel tillhandahåller kostnadsfri programvara för etikettmoln till organisationer som bekämpar COVID-19

Publicerat av: Redaktionen

Ljubljana (Slovenien), 2020-04-09 – NiceLabel, en ledande global utvecklare av programvara för etikettdesign och etiketthanteringssystem, erbjuder kostnadsfria prenumerationer på sin molnbaserade märkningslösning och sina tekniska konsulttjänster till organisationer som har anslutit sig till kampen mot COVID-19.

NiceLabel tillhandahåller kostnadsfri programvara för etikettmoln till organisationer som bekämpar COVID-19 3NiceLabel har lanserat detta icke-kommersiella och ideella initiativ för att hjälpa dessa organisationer att få välbehövliga leveranser av medicinsk utrustning och förnödenheter som andningsskydd, desinfektionsmedel, masker och andra kritiska leveranser till de som behöver det så snabbt som möjligt.

Den molnbaserade märkningslösningen gör det möjligt för dessa organisationer att snabbt producera nya etiketter och snabbt lägga till dem på förpackningarna i deras nya produktlinjer så att utrustning och material anländer till frontlinjen utan dröjsmål.

Organisationer som sannolikt berörs inkluderar tillverkare som omfokuserar sin produktion till kritiska sjukvårdsmaterial, t.ex. bondgårdar och andra livsmedelsproducenter som måste följa nya märkningskrav för att kunna leverera kritisk mat till stormarknader, sjukhus och andra organisationer som deltar i kampen mot COVID-19.

Under leveransen av vår kostnadsfria märkningslösning samarbetar NiceLabel med sådana organisationer både direkt och, i förekommande fall, genom återförsäljare och partners för IT-lösningar.

Ken Moir, NiceLabel VP Marketing, säger: ”Vi vill hjälpa till att eliminera förseningar i leveranskedjan genom att se till att märkningen aldrig utgör ett hinder för snabbast möjliga leverans av kritiska objekt till frontlinjen. Vår molnplattform för multipla organisationer gör det möjligt för oss att från en fjärrplats skicka märkningen var som helst i världen – och extremt snabbt.

”Vi vill använda vår förmåga att hjälpa tillverkare att snabbt byta produktlinje till den viktiga utrustning och de viktiga produkter som behövs i kampen mot COVID-19 och att medverka till en snabb leverans till dem som kämpar mot det nya viruset vid frontlinjen. Vi är här för att hjälpa till, och uppmuntrar således alla organisationer som vill ha märkningsupport för utskick av viktigt material och utrustningsleveranser till dem som behöver det mest att ta kontakt med oss i dag.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>