Nu är det dags att ladda inför MVTe 2023
Hem EVENT Nu är det dags att ladda inför MVTe den 25 – 26 januari 2023

Nu är det dags att ladda inför MVTe den 25 – 26 januari 2023

Publicerat av: Redaktionen

Mötesplats Välfärdsteknologi och e-Hälsa, MVTe, återkommer som konferens och mässa, den 25 – 26 januari 2023 på Kistamässan, nu med Nordic Live Expo som arrangör.

Mötesplatsen erbjuder en konferens och mässa där kommunal vård, omsorg och socialtjänst möter aktörer och innovatörer i branschen.

Nu är det dags att ladda inför MVTe 2023Syftet är att stimulera innovativ utveckling av kvalité och effektivitet i omsorgen med hjälp av ökad användning av välfärdsteknologi och e-hälsa.

”MVTe slås ihop med konferensen och mässan e-Hälsa 2023, och arrangeras då även parallellt med Framtidens Hälsa & Sjukvård som blir Nordens största mötesplats för vården. Det blir en fulladdad mässhall och konferens med besökare från hela vården och den offentliga sektorn”, säger Susanne Hallencreutz, VD för Live Expo.

Mötesplats Välfärdsteknologi, MVTe, har arrangerats årligen sedan 2015. Det nya sammanslagna eventet, e-Hälsa + MVTe 2023, ger en enastående möjlighet för ansvariga, chefer, myndigheter och politiker inom kommunal vård, omsorg och socialtjänst, att dela bästa praxis och möta aktörer och innovatörer som kan vara med och effektivisera välfärden.

Med mängder av seminarier och aktiviteter samt en gedigen utställning som är helt kostnadsfri för besökarna att ta del av, skall inspiration och nya idéer diskuteras för att ta nästa steg mot en framtida effektiv vård. Det finns även ett omfattande konferensprogram med över 200 talare, som består av en mängd noggrant samordnade och skräddarsydda möten, paneldebatter och konferenspunkter som möter de ansvarigas specifika behov. Allt detta för att kunna påverka den framtida utvecklingen.

Nordic Live Expo, som nu tar över MVTe, är idag en av Sveriges största arrangörer av mötesplatser för vård och offentlig sektor. Bland annat arrangeras Lösningar för Offentlig Sektor, e-Hälsa och Framtidens Hälso & Sjukvård.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>