Hem NYHETER Nu finns Dot Shot på två ställen i Stockholms skärgård, Sandhamn och Ornö

Nu finns Dot Shot på två ställen i Stockholms skärgård, Sandhamn och Ornö

Publicerat av: Redaktionen

DOT SHOT är en hälsodryck/kosttillskott för aktiva människor baserad på gurkmeja.

Nu finns Dot Shot på två ställen i Stockholms skärgård, Sandhamn och Ornö 3Nu lanseras produkten i Stockholms skärgård inför sommaren och Gotland Runt.

DOT SHOT finns nu På Westbergs Livs, Sandhamn,Sands Hotell Sandhamn och Ornö Bröd Bod.

Gurkmeja bidrar till att skydda kroppen mot oxidativ stress och har antiinflammatoriska egenskaper. Den innehåller endast naturliga ämnen och har en uppfriskande lime smak. Nu för första gången som dryck för bättre effekt – DOT SHOT (70 ml).

DOT SHOT innehåller vattenlösligt extrakt från gurkmeja vilket ger upp till 39 gånger bättre upptag i kroppen än tabletter eller kapslar med gurkmeja extrakt.

DOT SHOT är det sista man dricker innan det är dags att sova, DOT SHOT hjälper kroppen att återhämta sig under natten vilket gör att man kan vakna pigg och fräsch.

DOT SHOT – The Do You Good Shot!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>