Untitled 29
Hem NYHETER Nu rekryterar vi verksamhetschefer till våra kliniker i Folktandvården Dalarna

Nu rekryterar vi verksamhetschefer till våra kliniker i Folktandvården Dalarna

Publicerat av: Redaktionen

Folktandvården söker nu verksamhetschefer till flera av klinikerna och tandvårdshusen i Dalarna.

”Vi rekryterar under juli-september verksamhets- och biträdande verksamhetschefer som vill vara med att skapa framtidens tandvård tillsammans med oss,” säger Karin Gunnars Hellgren, tandvårdschef.

Folktandvården Dalarna samlar nu kompetensen i större enheter med tillhörande filialer. Syftet med den nya klinik- och chefsstrukturen är att skapa bättre förutsättningar för en nära vård. Detta genom ökad tillgänglighet, bättre möjligheter att rekrytera och behålla medarbetare genom ett modernt och nära ledarskap och en god ekonomi. Genom att samla kompetensen får medarbetare nära till kollegor och bra möjligheter till handledning och stöd i sitt arbete.

Untitled 29– Men en ny modern klinik- och chefsstruktur vill vi skapa en attraktiv arbetsplats och en bra, patientsäker och tillgänglig tandvård i hela Dalarna. Vi får bättre förutsättningar för att agera på en konkurrensutsatt marknad, säger Karin Gunnars Hellgren, tandvårdschef.

I mars 2020 beslutade tandvårdsnämnden om en ny klinik- och chefsstruktur i Folktandvården Dalarna. Rekrytering av verksamhets- och biträdande verksamhetschefer som beräknas vara på plats vid årsskiftet 2021/2022, är det sista steget i omorganiseringen. Arbetet med sammanslagning av Faluklinikerna till Tandvårdshus Falun fortsätter.

Rekrytering pågår under juli-september 2021
Alla lediga verksamhetstjänster läggs ut idag den 19 juli, sista ansökningsdatum är 17 augusti. Ansökningsperioden för de biträdande verksamhetstjänsterna kommer att vara öppen mellan 18 augusti och 12 september.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>