Hem LIVSSTIL Ny bärsele för familjer i farten – Det svenska familjeföretaget BabyBjörn lanserar en ny bärselemodell

Ny bärsele för familjer i farten – Det svenska familjeföretaget BabyBjörn lanserar en ny bärselemodell

Publicerat av: Redaktionen

BabyBjörn lanserar nu Bärsele Move som är utvecklad för föräldrar som vill röra sig ute mycket och som vill bära sitt barn från första början.

Ny bärsele för familjer i farten – Det svenska familjeföretaget BabyBjörn lanserar en ny bärselemodell 3Bärselen har både ryggstöd och midjebälte som avlastar vikten från axlarna eftersom små bebisar blir tyngre snabbt. För många barn är att bli buren i bärsele det bästa som finns och därför behöver föräldern kunna bära bekvämt långt och länge.

Bärselens tunna och följsamma 3D nättyg gör att den lilla nyfödda sitter perfekt och när bebisen växer kan bärselens storlek ändras i samma takt. Det mjuka tyget formar sig runt bebisens rygg, ben och höfter och ger ett bra stöd. De första fem månaderna bärs barnet vänd inåt mot föräldern för att sedan kunna bäras utåt och upptäcka världen i trygghet de stunder när bebisen vill det. Bärselen kan hela tiden anpassas.

Bärsele Move är tvådelad och det gör den enkel att ta på och av, vilket är en stor fördel om man vill ta ur bebisen snabbt på en buss eller ett trångt café. En sovande bebis kan också därför lätt läggas ned utan att behöva vakna upp.

Trettio miljoner bebisar har burits i någon form av BabyBjörn Bärsele sedan den första – Hjärtenära – kom 1973. Företaget som grundades 1961 utvecklar och förenklar ständigt sina bärselar för att kunna erbjuda föräldrar med små barn bärhjälpmedel som passar deras familj. Det är viktigt att en bärsele är anpassad efter barnets storlek och familjens livsstil.

– Vi har testat Bärsele Move tillsammans med ett stort antal testfamiljer i hemmiljö och på långpromenader under en lång tid för att säkerställa att den är bekväm både för föräldrar och bebisar. Även min lille son har tagit aktiv del i produktutvecklingenoch burits runt i många prototyper, säger Josefin Kleremo, projektledare på BabyBjörn för Bärsele Move.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>