Ny marknads- och kommunikationschef på Apoteket
Hem NYHETER Ny marknads- och kommunikationschef på Apoteket

Ny marknads- och kommunikationschef på Apoteket

Publicerat av: Redaktionen

Journalisten och kommunikatören Linda Nyberg förstärker Apotekets marknadsavdelning.

Linda Nyberg tillträder tjänsten som marknads- och kommunikationschef den 1 oktober och kommer att ansvara för både extern och intern kommunikation på Apoteket.Ny marknads- och kommunikationschef på Apoteket 2

– Vi är mycket glada över att kunna välkomna Linda Nyberg till Apoteket. Hon har stor erfarenhet både från medievärlden och från näringslivet och kommer att bli en viktig kraft när vi fortsätter att satsa för att stärka vår position som marknadsledare, utveckla våra erbjudanden och kommunicera med våra kunder, säger Apotekets marknadsdirektör Eric Lundberg.

Apoteket gör flera offensiva satsningar för att göra det enklare för kunderna att må bra. Bland annat pågår investeringar för att förnya apoteksnätet, utveckling av nya sortiment och tjänster på apotek och på apoteket.se samt Apotekets app. I det arbetet är en fortsatt utveckling av kommunikationen i alla kanaler en viktig del som Linda Nyberg kommer att ansvara för.

– Hälsa och läkemedel berör och engagerar många och är viktiga frågor för hela samhället. Det ska bli mycket inspirerande att få arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken där människors hälsa och välbefinnande är i fokus, säger Linda Nyberg.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>