Olivier Fouret ny vd för MSD i Sverige
Hem NYHETER Olivier Fouret är ny vd för MSD i Sverige

Olivier Fouret är ny vd för MSD i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Olivier Fouret tillträder som ny vd för läkemedelsbolaget MSD i Sverige.

Olivier Fouret ledde tidigare MSD:s onkologiportfolio i Belgien och Luxemburg och tar över rollen från Sarah Aiosa som har utsetts till vd för MSD i Latinamerika.

Olivier Fouret ny vd för MSD i Sverige

Olivier Fouret, ny vd MSD i Sverige

– ­Sverige ligger i framkant när det gäller den tekniska och medicinska utvecklingen, vilket är en perfekt grogrund för innovativa lösningar som i slutändan kommer patienter till gagn. Jag ser fram emot att med fokus på partnerskap med det svenska ekosystemet inom hälso- och sjukvården, leda MSD i Sverige och tillsammans med det engagerade teamet ge banbrytande innovationer till den svenska marknaden såväl som hitta lösningar för patient- och sjukvårdsutmaningar, säger Olivier Fouret, vd för MSD i Sverige.

Olivier Fouret kommer att fortsätta driva MSD:s ledande forskning för att rädda och förbättra patienters liv.

Olivier Fouret började arbeta på MSD i Schweiz 2017, som Business Unit Director samt som stabschef till den schweiziska vd:n. Innan han började på MSD arbetade Olivier Fouret för flera olika läkemedelsbolag och han har varit verksam i bland annat Frankrike och Nordafrika.

Olivier Fouret har en apoteksexamen från Université Paris-Sud samt en magisterexamen i European Business från ESCP Business School i Paris och London.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>