Optimizely lanserar Data Core Service
Hem NYHETER Optimizely lanserar Data Core Service

Optimizely lanserar Data Core Service

Publicerat av: Redaktionen

Kostnadsfri tjänst för att koppla data mellan olika produkter skapar ökad kunskap om kunden.

Optimizely, ledande leverantör av digitala plattformslösningar, introducerar idag Data Core Service  för att stärka sin digitala upplevelsesplattform (DXP) med djupare analyser och integrerad data över hela sin produktsvit.

Med Optimizelys Data Core Service kommer företag att få en större insikt om både sina kunder och hur den digitala affären utvecklas och kunna fatta bättre datadrivna beslut. Den nya tjänsten är kostnadsfri för Optimizelys molnkunder och kommer vara tillgänglig under första kvartalet 2022. Tjänstelanseringen presenteras på Optimizelys virtuella evenemang Opticon21.

Optimizely lanserar Data Core ServiceOrganisationer förlitar sig alltmer på data som själva blodomloppet för digitala upplevelser. Men alltför ofta ligger datan i olika silos, spritt över olika teknologier.

Data Core Service kommer att fungera som den sammanlänkande hubben för Optimizelys kunder, där all data sammankopplas och ligger till grund för såväl bättre innehålls- som handelsfokuserade uplevelser.

– En digital plattform måste vara  flexibel, men organisationer ska inte behöva hantera olika uppsättningar data eller känna osäkerhet kring var källan till data är när de utvecklar sin tekniska lösning, säger Mårten Bokedal, marknadschef på Optimizely. Med lanseringen av Data Core Service ger vi kunderna full insyn i sina data utan att begränsa några produktval.

I slutändan kommer tjänsten att hjälpa företag att leverera rätt upplevelse vid rätt tidpunkt, i rätt kanal. All den data som en organisation genererar har därmed potential att bli organisationens mest värdefulla och kraftfulla konkurrensfaktor.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>