Orange Business Services förser Getinge med SD-WAN för ökad flexibilitet i företagets stöd till hälso- och sjukvårdsaktörer
Hem NYHETER Orange Business Services förser Getinge med SD-WAN för ökad flexibilitet i företagets stöd till hälso- och sjukvårdsaktörer

Orange Business Services förser Getinge med SD-WAN för ökad flexibilitet i företagets stöd till hälso- och sjukvårdsaktörer

Publicerat av: Redaktionen

Getinge, en ledande global leverantör av medicintekniska produkter och system, har valt Orange Business Services för implementation av ett SD-WAN (Software-Defined Wide Area Network).

Lösningen bidrar till det svenskbaserade multinationella företagets nätverksprestanda, samtidigt som den höjer säkerheten och stöttar verksamhetens molnstrategi.

Orange Business Services förser Getinge med SD-WAN för ökad flexibilitet i företagets stöd till hälso- och sjukvårdsaktörerOranges lösning Flexible SD-WAN ansluter fler än 100 av Getinges verksamheter globalt, vilket förenklar hanteringen och driften av infrastrukturen. Dessutom ger nätverket flexibilitet, skalbarhet och en helhetsvy, som bidrar till både bättre användar- och kundupplevelse.

På grund av den globala pandemin har Getinge anpassat delar av sina produktions- och supportmodeller relaterat till produktionen av avancerade ventilatorer och tillhörande utrustning. Flexible SD-WAN har möjliggjort för företaget att bättre anpassa sig efter snabba förändringar på marknaden och för att fullt ut kunna stötta personal som i allt större utsträckning arbetar på distans. Orange tillhandahåller också moln- och internetsäkerhet.

SD-WAN: en viktig del i en molnstrategi

Molnstrategin kan påverka nätverket. Flexible SD-WAN ger säker åtkomst till molnet, vilket gör det möjligt för trafik till internet att gå från dess närmaste länk. Oranges SD-WAN-lösning ger Getinge effektiv, säker och helautomatiserad hantering av hela nätverket, från slutanvändare till molnbaserade applikationer, allt med ett tilltalande förhållande mellan pris och prestanda.

– Flexible SD-WAN från Orange Business Services har hjälpt oss att skapa en robust och säker molnbaserad infrastruktur som gör att vi kan hantera nya affärsutmaningar på en oförutsägbar marknad, säger Ludovic Batal, CIO, Getinge. På grund av snabbt föränderliga trafikmönster i nätverket behövde vi en framtidssäker lösning som gör det möjligt för oss att på ett effektivt sätt stötta hälso- och sjukvårdsaktörer med utrustning som de har stort behov av, både under den nuvarande pandemin och framöver.

– Med hjälp av sin SD-WAN-infrastruktur är Getinge på god väg framåt med sin transformationsresa, säger Fabrice de Windt, Senior Vice President, Europe, Orange Business Services. Vi är glada över att företaget valt Orange som sin partner på denna spännande resa för att flytta sin verksamhet till molnet. Att tillhandahålla effektiva, flexibla och säkra nätverkstjänster är en nyckel till denna transformation.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>