PainDrainer AB rekryterar ny CTO med kommersiell erfarenhet av App-utveckling
Hem APP PainDrainer AB rekryterar en ny CTO med kommersiell erfarenhet av App-utveckling

PainDrainer AB rekryterar en ny CTO med kommersiell erfarenhet av App-utveckling

Publicerat av: Redaktionen

Den 11 juni tillträder Jakob Berglund som CTO med uppdrag att ansvara för utvecklingen av bolagets digitala produkter.

Jakob Berglund har omfattande erfarenhet av att skapa, utveckla samt sälja digitala Appar som lever upp till marknadens höga och föränderliga krav.

Han kommer närmast från FlatFrog Laboratories AB där han hade en nyckelroll i Ledningsgruppen som Customer Success och Business Development Manager och ansvarade bland annat för att förstå vad kunden och marknaden efterfrågade.

”Jakob är en erfaren utvecklare med bred kompetens inom fullstack-utveckling med fokus på moderna Appar. Därutöver har han ett starkt driv och entreprenörsanda med erfarenhet av att skapa tillväxt och resultat. Detta kommer att vara värdefulla tillgångar för PainDrainers fortsatta utveckling samt den viktiga kommersialiseringsfas vi är på väg in i. Vi ser fram emot att välkomna Jakob som ny CTO.”, säger Erik Frick, VD PainDrainer AB.

Healthtech bolaget PainDrainer har uppnått proof-of-concept för sin digitala smärtcoach PainDrainer som i kliniska studier har visat en signifikant ökning av livskvaliteten samt minska smärtnivån hos smärtpatienter efter ca 6 veckors användande.

PainDrainer AB rekryterar ny CTO med kommersiell erfarenhet av App-utveckling”Jag ser verkligen fram emot att få vara med i ett drivet och seriöst Healthtech bolag som bygger på klinisk evidens för att göra skillnad för många människor. Min passion är att skapa och utveckla digitala verktyg för att därefter kommersialisera dem och PainDrainer-appen har mycket stor marknadspotential och jag ser fram emot resan att skapa tillväxt och värde i bolaget.”, säger Jakob Berglund.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>