Amazfit nylanseras i Sverige
Hem PRODUKTNYTT Amazfit nylanseras nu i Sverige

Amazfit nylanseras nu i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Smartklocktillverkaren Amazfit utökar nu sitt spelutrymme med nysatsning på den nordiska marknaden.

Tidigare modeller har funnits tillgängliga för svenskarna en tid, och de senaste och kommande lanseringarna väntas synas och höras betydligt mer i Sverige.

Amazfit är ett globalt varumärke som erbjuder ett stort utbud av produkter som smartklockor, true wireless in-ear hörlurar, samt smarta träningsprodukter som löpband och intelligenta personvågar. Amazfits ledord är ‘Up Your Game’ och genom en kombination av hälsodata, patenterade biosensorer och innovativ AI-teknologi förväntas användarna kunna förbättra och mäta sin prestanda, dag för dag.

Amazfit ägs idag av Zepp Health som jobbar med teknologiska produktlösningar inom hälsa och fitness med användare över hela världen. Zepp Health är idag med i top-5 bland leverantörer av smart wearables och har skeppat över 100 miljoner enheter sedan 2014 som nu finns tillgängliga i mer än 90 länder världen runt. De viktigaste funktionerna i Amazfits smartklockor är att de enkelt går att koppla till ens holistiska välmående och hälsa.

Amazfit nylanseras i Sverige

Zepp är ett varumärke som föddes 2011 i Cupertino, Kalifornien som nyligen förvärvats av det kinesiska företaget Huami. Det var förra året som företaget Huami gick ut med nyheten om att de skulle byta namn till Zepp Health, vilket är del i processen för förflyttningen av varumärket från Asien till att ta plats på världscenen som en global marknadsledare inom teknologi och hälsa genom sitt fokus på bland annat egenutvecklade och patenterade biometriska sensorer samt AI för att göra träning och hälsa kul och tillgängligt för alla oavsett teknisk nivå.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>