Permobil och Karma Medical har signerat ett strategiskt partnerskap
Hem NYHETER Permobil och Karma Medical har signerat ett strategiskt partnerskap

Permobil och Karma Medical har signerat ett strategiskt partnerskap

Publicerat av: Redaktionen

Partnerskapet möjliggör för fler människor med funktionsvariationer att få tillgång till Permobils och Karmas innovativa mobilitetslösningar, sitsfunktioner, positioneringslösningar och drivaggregat.

Permobil och Karma Medical ingår ett strategiskt partnerskap

Bengt Thorsson, vd Permobil

Permobil och Karma Medical har signerat en avsiktsförklaring för ett strategiskt partnerskap som gör det möjligt att distribuera varandras produkter på utvalda marknader. Samarbetet tar tillvara  företagens styrkor och marknadsnärvaro på ett komplementerande sätt. Inledningsvis kommer fokus att ligga på Asien.

”Vi är mycket glada över partnerskapet med Karma Medical som, liksom Permobil, har en kultur med fokus användarna. Med partnerskapet kommer vi med våra  produktportföljer och respektive team i Asien kunna erbjuda mobilitetslösningar till fler användare inom kort.”, säger Bengt Thorsson, vd Permobil.

”Från start har Karmas mission alltid varit att se en lösning för varje fysisk utmaning i livet. Permobil och Karma kompletterar varandra både vad gäller produkter och företagens geografisk täckning. Genom samarbetet kommer vi kunna erbjuda mer värde till våra användare globalt.”, säger Kenny Chen, styrelseordförande och grundare av Karma Medical.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>