Audika ökar tillgången till hörselvård med ny hörselklinik i Jakobsberg
Hem NYHETERE-HÄLSA Audika ökar tillgången till hörselvård med ny hörselklinik i Jakobsberg till en bättre hörsel

Audika ökar tillgången till hörselvård med ny hörselklinik i Jakobsberg till en bättre hörsel

Publicerat av: Redaktionen

Från och med 25 oktober öppnar Audika en ny hörselklinik i Jakobsberg där vi kan hjälpa fler till en bättre hörsel.

Audika utökar möjligheterna till hörselrehabilitering i norra Stockholm.

Kliniken kommer att bedrivas på uppdrag av Region Stockholm.

Audika har sedan många år tillbaka bedrivit hörselvård i Jakobsberg där två legitimerade audionomer har varit verksamma. Nu väljer Audika att utöka sin verksamhet med fler audionomer och en koordinator för att möta den stora efterfrågan på individanpassad hörselvård som idag finns i Jakobsberg. Hörselkliniken kommer därmed ha bemannad reception under alla veckans vardagar för att hjälpa till med service och försäljning över disk.

– Vi har sedan verksamheten i Jakobsberg startades hjälpt tusentals personer med deras hörselrehabilitering, dock har det alltid varit en stor efterfrågan på besökstider hos audionomer. Med vår nya hörselklinik i Jakobsberg får vi nu möjlighet att erbjuda fler personer tillgång till hörselrehabilitering där de på ett snabbt och effektivt sätt kan få tid hos deras audionom. Våra hörselexperter är redo att göra sitt yttersta för att ta hand om dig och din hörsel baserad på dina behov säger Mahsa Pourheidari, VD på Audika

Det är viktigt att behandla nedsatt hörsel i tid och de allra flesta kan vara hjälpta av hörapparat. Moderna hörapparater är utvecklade för att stödja hjärnans naturliga processer att förstå ljud, allt för att ge användaren en så verklig och optimal hörupplevelse som möjligt.

Audika ökar tillgången till hörselvård med ny hörselklinik i Jakobsberg– En individanpassad hörselrehabilitering är grunden till att fortsätta njuta av alla ljud som livet har att erbjuda. När hörseln försämras, försvåras också möjligheterna med att kommunicera med omgivningen vilket påverkar den övergripande livskvaliteten. En hörapparat hjälper personer att höra bättre vilket också gör att man behåller sitt aktiva och sociala liv som i sin tur gör att ens livskvalitet bevaras eller till och med ökar, förklarar Mahsa.

Det första steget på vägen mot en bättre hörsel är alltid ett hörseltest. Ett hörseltest hos Audika i Jakobsberg kostar 100 kr (frikort gäller) och ingen remiss krävs för att boka en tid.

Mer om Audika i Jakobsberg

Vi på Audika tycker att alla detaljer i livet är värda att höra. Våra experter kan hjälpa dig med:

  • Hörselrådgivning och individuell plan
  • Hörseltest
  • Utprovning av hörapparat, hörselhjälpmedel och arbetshjälpmedel
  • Individanpassade hörselskydd

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>