PExAs kund i Finland köper instrument
Hem NYHETER PExAs kund i Finland köper instrument

PExAs kund i Finland köper instrument

Publicerat av: Redaktionen

PExA AB (”PExA”) rapporterar att ett av Finlands största barn- och ungdomssjukhus i Helsingfors, som under sex månader hyrt ett komplett system, PExA 2.0, fattat beslut om att köpa loss instrumentet.

PExAs kund i Finland köper instrument 2PExA har tidigare informerat om att ett av Finlands största barn- och ungdomssjukhus, i Helsingfors, hyrt ett komplett system, PExA 2.0 under sex månader för en ersättning av 120 000 SEK. Nu kan PExA rapportera att kunden har fattat beslut om att köpa loss instrumentet. Enligt avtalet mellan PExA och sjukhuset i Helsingfors, får kunden tillgodoräkna sig hela hyressumman vid förvärvet. Ordervärdet för den nya uppgörelsen blir därmed 235 000 SEK. Barn- och ungdomssjukhuset använder PExAs icke-invasiva teknologi vid studier av lungsjukdomar som drabbat barn och unga.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>