Hem NYHETER Premiär för MEDtrygg

Premiär för MEDtrygg

Publicerat av: Redaktionen

Att få känna sig trygg i sitt hem och kunna få bo kvar hemma så länge man vill, tycker vi är en rättighet.

Premiär för MEDtrygg 2

MEDtrygg, digitala hjälpmedel för lite extra trygghet

Därför har vi samlat en rad omsorgstjänster från flera av landets ledande leverantörer under namnet MEDtrygg.

Har du eller någon anhörig till dig ökat behov av omsorg, men vill ändå kunna fortsätta leva som vanligt hemma?

Hos Mediateknik får du tillgång till Omsorgsportalen – Sveriges första oberoende marknadsplats för digitala hjälpmedel och omsorgstjänster i hemmet. Här hittar du digitala omsorgstjänster inom Trygghetslarm, Trygghetskamera, Anhörigstöd, Påminnelsestöd, Nyckelfria lås och mycket mer. Lösningar som skapar närhet till anhöriga på distans för ökad trygghet och självständighet. Välfärdsbredband är inkluderat i alla tjänster!

Hos oss kan både behövande och anhöriga få hjälp med smarta tillbehör som gör vardagen både enklare och tryggare. Tjänsterna färdas genom Varberg Energis stadsnät och inte ut via Internet för att ytterligare kunna säkerställa kvaliteten.

Boka tid hos oss på Mediateknik på Härdgatan 20 i Varberg för kostnadsfri konsultation, så berättar vi mer om tjänsterna och våra rådgivare tipsar om vad som är bäst för just dig och dina anhöriga.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>