Realheart ingår avtal om kritiska komponenter med CryoLife
Hem AI Realheart ingår avtal om kritiska komponenter med CryoLife

Realheart ingår avtal om kritiska komponenter med CryoLife

Publicerat av: Redaktionen

Realheart har ingått ett leveransavtal med det amerikanska bolaget CryoLife för att säkra försörjningen av de mekaniska klaffarna i bolagets artificiella hjärta.

Realheart ingår avtal om kritiska komponenter med CryoLife

Realhearts konstgjorda hjärta (Realheart TAH) innehåller fyra mekaniska klaffar som efterliknar funktionen hos det naturliga hjärtats klaffar.

Det är kritiska komponenter i Realheart-systemet och att ha säkrat ett leveransavtal för dessa betyder att man kan ta ytterligare ett steg mot slutförandet av pumpens konstruktion.

CryoLife, som har sitt huvudkontor i Atlanta, USA, är ett av världens ledande företag inom medicinsk utrustning.

– Vi är väldigt nöjda över det här avtalet. Klaffen har alla nödvändiga godkännanden och vi vet att den fungerar i vårt konstgjorda hjärta, eftersom vi redan har använt den i våra tester och djurstudier, säger Realhearts vd, Ina Laura Perkins.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>