Så här satsar vi på socialt innehåll 2017
Hem NYHETER Så här satsar vi på socialt innehåll 2017

Så här satsar vi på socialt innehåll 2017

Publicerat av: Redaktionen

Omsorgen satsar under 2017 7,5 miljoner kronor på utökat socialt innehåll på vård- och omsorgsboenden och 1,1 miljoner på träffpunkter.

Det är möjligt tack vare hårt arbete för att få balans i ekonomin. Snart presenteras en del av satsningarna.Så här satsar vi på socialt innehåll 2017 2

Förra årets brukarundersökning visade på en ökning med 12 procentenheter i den upplevda nöjdheten kring socialt innehåll i omsorgen. I år hoppas man kunna förbättra nöjdheten ännu mer. Mycket kommer att hända inom det sociala innehållet på vård- och omsorgsboenden och träffpunkter 2017, exempel är:

  • surfplattor och internet,
  • mer musik och teater,
  • förebyggande träning,
  • djur i vården.

– En viktig del i att förbättra det sociala innehållet är att sätta en struktur och planering för det. Sen ska vi utöka utbudet av kulturella evenemang och upplevelser och samarbeta med skolor, universitet och frivilligorganisationer, säger Mia Lindgren, enhetschef för socialt innehåll.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>