SATS ökar tillväxttakten
Hem LIVSSTIL SATS ökar tillväxttakten

SATS ökar tillväxttakten

Publicerat av: Redaktionen

SATS presenterar idag det nya digitala träningskonceptet Mentra, som erbjuder interaktiva träningsprodukter inom hemmaträning.

SATS ökar tillväxttakten

Den första produkten är en interaktiv spegel med touch-funktion som lanseras hösten 2021. Utöver det växlar SATS upp med 30 nya träningscenter under 2020 och 2021.

Med Mentra tar SATS ett stort steg inom det digitala erbjudandet och gör träning tillgängligt för ännu fler. Produkten riktar sig till både existerande medlemmar och icke-medlemmar, i och utanför Norden. Utöver den digitala satsningen Mentra växlar SATS upp den fysiska tillväxttakten genom öppning av 30 nya gym under 2020 och 2021.

Träning via interaktiv spegel
Som första produkt lanserar Mentra en digital, interaktiv spegel med touch-funktion, designad för att passa in hemma. Spegeln gör det möjligt att delta på direktsända träningspass med vänner, coachas av engagerade instruktörer och få feedback efter genomfört pass. Användaren kan välja mellan ett stort antal unika träningspass.

I en stressig vardag ger Mentra friheten att bestämma när du vill träna, var du vill träna och vad du vill träna. Här finns något för alla, oavsett om du vill börja dagen med ett meditationspass eller träna högintensivt på lunchen.

– Vi har utvecklat Mentra by SATS för att vi vill ge ännu fler möjligheten att vara aktiva, oavsett var man befinner sig. Med Mentra kan vi göra ännu fler glada och hälsosamma, vilket är det vi på SATS brinner för varje dag, säger Sondre Gravir, CEO på SATS Group.

Stort och varierat träningsutbud
Mentra kommer erbjuda ett stort och varierat träningsutbud inom styrketräning, konditionsträning, meditation och yoga. Via den interaktiva spegeln blir användaren en del av en community, får motiverande kommentarer och pepp under tiden, kan mäta sina resultat mot andra och få feedback på genomfört pass. För mer information om Mentra, se mentra.co. 

Med Mentra by SATS får du:

  • En interaktiv skärm, som fungerar som en spegel när den är avstängd
  • Möjligheten att skräddarsy träningsupplägget efter dig
  • Vara en del av en social och motiverande gemenskap
  • Tillgång till engagerade och duktiga tränare dygnet runt

Stor efterfrågan på hemmaträning
Det senaste året har pandemin lett till ett ökat intresse för hemmaträning online. Med stängda center i många av de länder där SATS finns, har det inneburit att många använt sig av digital träning. Hos SATS ökade antalet online-pass under 2020 med över 400 procent.

– Med Mentra kan SATS-medlemmar få ett ännu större träningsutbud som sträcker sig utanför våra center. Även de som inte bor i närheten av ett SATS-center kan få uppleva glädjen av att träna med Mentra och bli en del av vårt Mentra-community. De som tycker att det tar emot att gå in på gym får nu ett helt annat utbud att se fram emot hemifrån, säger Christian Øvregaard, ansvarig för Mentra-satsningen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>