Senzime tecknar nordiskt distributionsavtal med Vingmed Holding A/S
Hem NYHETER Senzime tecknar nordiskt distributionsavtal med Vingmed Holding A/S

Senzime tecknar nordiskt distributionsavtal med Vingmed Holding A/S

Publicerat av: Redaktionen

Senzime AB (publ) meddelar idag att det har tecknat ett exklusivt distributionsavtal med Vingmed Holding A/S för kommersialisering av TetraGraph i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Senzime tecknar nordiskt distributionsavtal med Vingmed Holding A/S 2Vingmed Holding består av 4 direktförsäljningsorganisationer: Vingmed AS (Norge), Vingmed AB (Sverige), Vingmed ViCare A/S (Danmark) och Vingmed Oy (Finland).

Vingmed är ett av Nordens största företag för distribution och tjänster av högkvalitativa medicintekniska produkter och anestesi är ett av deras fokusområden.

De väljer konsekvent att arbeta med företag som satsar på forskning och utveckling. I Danmark och Norge är de distributörer av Philips IntelliVue patientmonitorer, en bra match då Senzime kommer att lansera kommunikationsprotokollet mellan TetraGraph och IntelliVue i slutet av andra kvartalet i år.

Pia Renaudin, Senzimes VD, kommenterade: ”Avtalet med Vingmed gör det möjligt för oss att möta det ökade intresset i Sverige och utöka vårt erbjudande till övriga nordiska länder. Detta avtal är mycket viktigt för oss och med Vingmeds långa erfarenhet och professionalism har vi hittat en stark partner. Tillsammans med våra distributörer bygger vi grunden för tillväxt inom neuromuskulär övervakning ”.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>