Senzime tecknar nordiskt distributionsavtal med Vingmed Holding A/S

Senzime AB (publ) meddelar idag att det har tecknat ett exklusivt distributionsavtal med Vingmed Holding A/S för kommersialisering av TetraGraph i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Senzime tecknar nordiskt distributionsavtal med Vingmed Holding A/S 1Vingmed Holding består av 4 direktförsäljningsorganisationer: Vingmed AS (Norge), Vingmed AB (Sverige), Vingmed ViCare A/S (Danmark) och Vingmed Oy (Finland).

Vingmed är ett av Nordens största företag för distribution och tjänster av högkvalitativa medicintekniska produkter och anestesi är ett av deras fokusområden.

De väljer konsekvent att arbeta med företag som satsar på forskning och utveckling. I Danmark och Norge är de distributörer av Philips IntelliVue patientmonitorer, en bra match då Senzime kommer att lansera kommunikationsprotokollet mellan TetraGraph och IntelliVue i slutet av andra kvartalet i år.

Pia Renaudin, Senzimes VD, kommenterade: “Avtalet med Vingmed gör det möjligt för oss att möta det ökade intresset i Sverige och utöka vårt erbjudande till övriga nordiska länder. Detta avtal är mycket viktigt för oss och med Vingmeds långa erfarenhet och professionalism har vi hittat en stark partner. Tillsammans med våra distributörer bygger vi grunden för tillväxt inom neuromuskulär övervakning “.