Senzime utökar sin kommersiella kapacitet i USA
Hem NYHETER Senzime utökar sin kommersiella kapacitet i USA

Senzime utökar sin kommersiella kapacitet i USA

Publicerat av: Redaktionen

Senzime meddelar idag att bolaget fortsätter sin expansion i enlighet med sin kommersiella strategi – genom rekrytering av ytterligare säljare och undertecknandet av ett distributionsavtal med Mercury Medical Enterprises, Inc.

Senzime utökar sin kommersiella kapacitet i USA

I USA har Senzimes egen säljstyrka nu vunnit ett antal viktiga affärer och i dagsläget har man många pågående utvärderingar på såväl stora universitetssjukhus som mindre och medelstora sjukhus.

Utvärderingarna är ofta det sista steget i säljprocessen innan beslut om order tas.

För att tillvarata de möjligheter behovet av adekvat narkosmonitorering innebär utökar nu Senzime sin kommersiella kapacitet på den amerikanska marknaden genom ytterligare rekryteringar av egna säljare samt genom att ingå distributionsavtal med Mercury Medical för vissa regioner. Härigenom utökas kontaktytan gentemot sjukhusen ytterligare. Mercury är en ledande aktör i USA när det gäller att tillhandahålla teknik i framkant inom anestesiområdet – en filosofi som ligger helt i linje med Senzime och TetraGraph.

”Försäljningssamarbetet med Mercury Medical är en perfekt matchning för båda organisationerna eftersom TetraGraph är ett utmärkt komplement till den nuvarande Mercury-portföljen med avancerad anestesiteknik. Senzime och Mercury är enade i sitt engagemang för ökad patientsäkerhet”, säger Pia Renaudin, VD för Senzime.

”TetraGraph är en överlägsen lösning för att förbättra resultaten för patienter som får narkos i hela USA. Som företag har Mercury Medical stor erfarenhet av att introducera innovativa medicintekniska produkter på marknaden. TetraGraph är just en sådan produkt. Vi är mycket glada över att samarbeta med Senzime för att främja säkerheten på det kirurgiska området”, säger Dr. John Gargaro, VD och koncernchef på Mercury Medical.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>