Siemens Healthineers CLINITEST Rapid COVID-19 antigen självtest CE-märkt för hemmabruk
Hem COVID-19 Siemens Healthineers CLINITEST Rapid COVID-19 antigen självtest CE-märkt för hemmabruk

Siemens Healthineers CLINITEST Rapid COVID-19 antigen självtest CE-märkt för hemmabruk

Publicerat av: Redaktionen

Siemens Healthineers meddelar att CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Self-Test fått CE-märkning för självtest av alla som är 12 år eller äldre i alla miljöer, även vid hemtestning.

Siemens Healthineers CLINITEST Rapid COVID-19 antigen självtest CE-märkt för hemmabrukProvtagning från näsan (nasal testpinne) kan användas för symtomatiskt eller asymptomatiskt självtest.

För barn yngre än 12 år måste proverna samlas in av eller under övervakning av en vuxen.

CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen självtest finns i förpackningar med 1-, 5- och 20 st tester. Dessutom finns två varianter av testförpackningarna med 5 st och 20 st tester. De kan levereras med en testbuffertflaska för flera provrör eller med förfyllda rör med buffertlösningen för att göra testningen ännu enklare, beroende på var och vem som ska testa.

• CLINITEST Rapid COVID-19 antigen självtest kan användas av alla som är 12 år eller äldre. Testet kan användas oavsett symptom eller ej för att upptäcka SARS-CoV-2-viruset.

• Testet ger ett resultat på bara 15 minuter i alla miljöer inklusive hemmet. Testsvaret kan hjälpa till att minska risken för smittspridning i familjer, skolor och i samhället.

• Siemens Healthineers är bland de första som får CE-märkning för hemmabruk för sitt högkvalitativa antigentest.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>