Skaraborgs Sjukhus satsar på patientterminaler
Hem NYHETER Skaraborgs Sjukhus satsar på patientterminaler

Skaraborgs Sjukhus satsar på patientterminaler

Publicerat av: Redaktionen

Toppmoderna BB Skövde imponerar med sin satsning på bl.a. kommunikation via patientterminaler och mobil app.

Skaraborgs Sjukhus satsar på patientterminaler 1

Patientterminal med underhållning, information och Service Call

Skaraborgs Sjukhus har med BB Skövde gjort ett stort och viktigt arbete med omställningen av sjukvården inom Västra Götalandsregionen, som handlar om koncentration, digitalisering, nära vård och kvalitetsdriven verksamhetsutveckling. I de toppmoderna och digitaliserade lokalerna har man suddat ut gränserna mellan olika vårdprofessioner och här samarbetar specialistmödravård, förlossning, BB- och neonatalavdelning som en enhet.

Som en del i helheten har man satsat på kommunikation mellan patient och personal via Patientterminaler och smartphone-app från BEST. Lösningen innehåller flera smarta funktioner för både patient och personal. Flexibiliteten i lösningen har möjliggjort en unik anpassning för att möta de behov man har på avdelningarna.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>