Smakprov på Medpeoples plattformsspel under Medrekmässan.
Hem EVENT Smakprov på Medpeoples plattformsspel Medboy under Medrekmässan

Smakprov på Medpeoples plattformsspel Medboy under Medrekmässan

Publicerat av: Redaktionen

Medpeople ställde ut på Medrekmässan, en av Sveriges största rekryteringsmässor inom sjukvård, hälsa och omsorg, med ett egenproducerat plattformsspel.

Spelet döptes till Medboy och drog till sig mängder av besökare till utställningsbordet.

Speldeltagarna fick även chans att vinna lyxiga priser i samarbete med Nordic Wellness och Yogobe.

För att spelet skulle fungera väl under mässan valdes ett klassiskt plattformsspel, som de flesta är vana vid, där spelarna skulle samla poäng under en utsatt tid. Detta gjordes genom att skjuta elaka virus med en vaccinspruta, ta sig framåt på plattformen och samla Medpeople-mynt.

Smakprov på Medpeoples plattformsspel under Medrekmässan.

Sebastian Pettersson (Customer Success Coordinator) testar Medpeoples plattformsspel Medboy.

Information – Medrekmässan:

Medrekmässan är en av Sveriges största rekryteringsmässor inom sjukvård, hälsa och omsorg. Utställare inom vårdsektorn från hela Sverige och Norge samlas, för att söka personal till visstidsanställningar och fasta tjänster. Arbetstagare får möjlighet att få svar på frågor som är viktiga i valet av en arbetsgivare.

Några av de som besöker mässan är vårdstudenter, läkare, undersköterskor, sjuksköterskor, vårdbiträden, socionomer, behandlingsläggare och tandläkare.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>