BICO listas topp-tre Sveriges snabbast växande teknologiföretag av Deloitte
Hem TEKNIK BICO listas topp-tre Sveriges snabbast växande teknologiföretag

BICO listas topp-tre Sveriges snabbast växande teknologiföretag

Publicerat av: Redaktionen

Deloitte har i sin årliga Technology Fast 50-rankning listat BICO som det tredje snabbast växande företaget i Sverige

Det världsledande biokonvergensföretaget, BICO meddelade idag att bolaget rankades som nummer tre bland Sveriges snabbast växande teknikföretag i årets Deloitte Sweden Technology Fast 50.

Deloittes årliga rankning uppmärksammar de 50 snabbast växande teknikföretagen, baserat på tillväxten i nettoomsättningen de senaste fyra åren.

BICO listas topp-tre Sveriges snabbast växande teknologiföretag av Deloitte”Detta erkännande är en bekräftelse på vår snabba globala tillväxt och på den potential och det intresse som finns för vårt utbud inom biokonvergens. Jag är tacksam för rankningen och mycket stolt över engagemanget i vårt team som gör det möjligt för oss att fortsätta skapandet av framtidens hälsa. Jag är glad över att fortsätta accelerera och bygga detta bolag för framtiden tillsammans med teamet, säger Erik Gatenholm, VD och medgrundare BICO.

BICO grundades 2016 och har snabbt vuxit från att vara ett bolag med ett kontor i Sverige som fokuserade på biobläck och bioprinters till en global sammanhållen koncern med ett omfattande utbud av produkter och lösningar inom biokonvergens med fler än 1 000 anställda på 37 kontor. Företaget har idag fler än 25 000 instrument installerade i fler än 65 länder runt om i världen.

”Det är så roligt att få uppmärksamma och fira företagen i årets Deloitte Sweden Technology Fast 50. Bolagen på listan, och deras smarta lösningar och tjänster, speglar Sveriges ledande position inom innovation, entreprenörskap och digital transformation. Att kvalificera till en plats på listan är en imponerande bedrift och vi ser fram emot att följa dessa företag framöver,” säger Ester Sundström, partner och ansvarig för Deloitte Sweden Technology Fast 50.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>