Södersjukhuset följer väderutvecklingen och har beredskap för att ta emot halkskadade
Hem HÄLSA Södersjukhuset följer väderutvecklingen och har nu beredskap för att ta emot halkskadade

Södersjukhuset följer väderutvecklingen och har nu beredskap för att ta emot halkskadade

Publicerat av: Redaktionen

Situationen på Södersjukhuset är för närvarande hanterbar och hittills har endast enstaka patienter som skadat sig i halkan tagits om hand på sjukhuset.

Även om läget på sjukhuset är ansträngt efter helgen finns beredskap för att ta emot fler halkskadade kommande dagar.

Transporter till och från sjukhuset är det största problemet just nu och det påverkar flödet på akuten.

Om snöovädret fortsätter lika intensivt kan det bli svårare för färdigbehandlade patienter att ta sig ifrån sjukhuset. Det är också svårt för medarbetare att ta sig till och från sjukhuset just nu.

Södersjukhuset följer väderutvecklingen och har beredskap för att ta emot halkskadadeSödersjukhuset följer utvecklingen noga och i samverkan med övriga aktörer i Region Stockholm förbereder man för att kunna vidta stödåtgärder vid behov.

Region Stockholm är sedan kl 08:20 på måndagen i stabsläge på grund av snöovädret som orsakar stora problem med framkomlighet.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>