Surgical Science tecknar exklusivt samarbetsavtal för distribution av bolagets produkter i Kina
Hem Hälsa Surgical Science tecknar exklusivt samarbetsavtal för distribution av bolagets produkter i Kina

Surgical Science tecknar exklusivt samarbetsavtal för distribution av bolagets produkter i Kina

Publicerat av: Redaktionen

Surgical Science utökar sitt samarbete med distributören Master Meditech i Kina.

Surgical Science tecknar exklusivt samarbetsavtal för distribution av bolagets produkter i Kina 2Avtalet innebär att Master Meditech blir exklusiv distributör i större delen av Kina och investerar i ökad aktivitet gällande marknadsföring, närvaro på konferenser och samarbete med organisationer som verkar för standards och certifiering av kinesiska kirurger.

Efter drygt två års samarbete mellan Surgical Science och Master Meditech i Kina har bolagen valt att fördjupa sitt framgångsrika partnerskap. Kina har de senaste åren varit Surgical Science enskilt största marknad i form av omsättning, där en pågående snabb omställning från öppenkirurgi till laparoskopi i landet ställer stora krav på patientsäker utbildning.

”Efter några år av multidistributörsstrategi konsoliderar vi nu kunskap och kundsupport för fortsatt tillväxt och fördjupat samarbete med myndigheter och för oss viktiga organisationer i Kina. Samarbetet med Master Meditech har varit en stor framgång och nu ökar våra gemensamma ansträngningar för att på bästa sätt ta tillvara på alla möjligheter i landet och att ytterligare höja nivån på vår kundsupport” säger Gisli Hennermark, VD för Surgical Science.

Surgical Science kommer även fortsatt att ha en mindre egen organisation i Shenzhen som arbetar tätt med Master Meditechs säljkår, marknadsavdelning och specialister.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>