TopRight Nordic får en första order på SMART Glas från vårdsektorn
Hem Produktnytt TopRight Nordic får en första order på SMART Glas från vårdsektorn

TopRight Nordic får en första order på SMART Glas från vårdsektorn

Publicerat av: Redaktionen

Framtidens vårdmiljö är i fokus när ljusteknikföretaget TopRight Nordic får uppdraget att leverera SMART Glas till ett av Skanskas projekt för ett stort svenskt sjukhus.

TopRight Nordic får en första order på SMART Glas från vårdsektorn 2”Det är ett viktigt uppdrag för TopRight eftersom vi nu på allvar tar klivet in i vårdsektorn, som är en jättemarknad”, säger TopRights VD Anders Myrbäck.

Med SMART Glas från TopRight kan sjukvården skapa hypermoderna hygieniska och flexibla miljöer. SMART Glas, som vid en knapptryckning förvandlar transparent glas till frostat glas, ger effektivt insynsskyddade miljöer vid behov.

En första vårdenhet på ett större sjukhus utrustas nu med SMART Glas från TopRight Nordic. Med endast en knapptryckning omvandlas glaset, och skapar ett effektivt insynsskyddat vårdrum på mindre än en sekund.

”Vi är mycket stolta över uppdraget från sjukvården. Det här är dessutom en viktig instegsorder för TopRight Nordic till vårdsektorn, där vi ser en enorm potential för vår teknik. Det visar på styrkan i och behovet av SMART Glas inom den stora vårdmarknaden”, säger Anders Myrbäck, VD på TopRight Nordic.

Det inledande ordervärdet i projektet är 50 000 kronor men TopRight bedömer det som ett viktigt steg in i vårdsektorn som har en stor potential för bolaget. Intresset från vårdsektorn är stort och TopRight får ett ökande antal förfrågningar.

”Det gör beställningen extra betydelsefull för oss, även om den inledningsvis är blygsam räknat i ordervärde”, säger Anders Myrbäck.

Skanska, med sitt uttalade fokus på kvalitet och hållbarhet, ansvarar för ombyggnationen av rummen som förses med SMART Glas.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>