Susanne Lacke vid Laurentiuskliniken i Falkberg utsedd till årets ST-handledare
Hem NYHETER Susanne Lacke vid Laurentiuskliniken i Falkberg utsedd till årets ST-handledare

Susanne Lacke vid Laurentiuskliniken i Falkberg utsedd till årets ST-handledare

Publicerat av: Redaktionen

Vid Svensk kongress i allmänmedicin, som anordnas av Svensk förening för allmänmedicin och som i år gick av stapeln i Karlstad, utsågs årets ST-handledare av Kompetensvärderingsrådet.

Årets vinnare blev Susanne Lacke, specialistläkare vid Laurentiuskliniken i Falkenberg. Det var examinanden Susanne Lacke vid Laurentiuskliniken i Falkberg utsedd till årets ST-handledare 2Klara Ordrup som nominerade Susanne Lacke med följande motivering:

”Susanne Lacke har varit min handledare både under AT och under hela min ST-tjänstgöring, drygt åtta år tillsammans. Susanne har under dessa år med mycket kunskap, empati, engagemang och nyfikenhet inspirerat min utveckling till duktig distriktsläkare. I höstas blev jag färdig specialist och nu har våra vägar splittrats då vi båda arbetar på var sin nya arbetsplats.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>