Kvix – Partner på Sveriges största yogafestival i arenaformat
Hem LIVSSTIL Sveriges största yogafestival i Stockholms Stadion med Kvix som partner

Sveriges största yogafestival i Stockholms Stadion med Kvix som partner

Publicerat av: Redaktionen

Lördagen 20 augusti fylls Stockholms Stadion av yoga, meditation, inspiration och livemusik.

Gör dig redo för årets mest spektakulära yogaupplevelse av aldrig tidigare skådat slag i Sverige.

Yogamattor utrullade för tusentals av yoga- och wellness-fantaster som flowar tillsammans till pulserande musik där Rachel Brathen är huvudakten, känd som YogaGirl med bland annat två miljoner följare på sociala medier.

Andra namnstarka instruktörer är Young Ho Kim, Johnny Oduya, Shirin Djavidi, Josefine Bengtsson och Karl Dyall med flera. Programmet modereras av Agneta Sjödin och på artistscenen underhåller Loreen, Anton Ewald, Wiktoria och Maja Kristina Strömstedt.

Kvix som partner innebär ytterligare exponering av festivalen, digital närvaro, gemensamma aktiviteter på plats och innehåll för medlemmarna att ta del av digitalt.

Samtliga biljettköpare och Kvix egna medlemmar får ta del av festivalinspirerade yogaklasser komponerade av DJ´n Jennifer Love Lopez på Kvix plattform och app. Dessa leds av instruktörer som deltagare kommer att möta på festivalen.

”Conscious Minds vill erbjuda en yogaupplevelse i arenaformat med världsartister inom yoga. Yogaklasserna tar oss in i flöden där livemusiken förenas med yogans olika energinivåer och olika yogastilar. Det kommer att bli en dag att minnas”, säger Ingela Nilsson, Programansvarig på Conscious Minds.

Ingela Nilsson samarbetar med Åsa Engman som är koreograf och arbetat bland annat med Ghost, Jesus Christ Superstar, Melodifestivalen med mera.

I Sverige utövar uppskattningsvis en miljon svenskar någon form av yoga eller meditationsövningar. Många ser att verktygen som yogan ger bidrar till bättre fysiskt välmående, inre hälsa och förbättrad sömnkvalitet.

Kvix med över 62 000 medlemmar och över 100 livestreams per vecka inom hälsa är en given partner där vi tillhandahåller möjligheten att sprida festivalen digitalt, inför och efter festivalen. Som en del i vårt samarbete har medlemmar tagit del av förinspelade yogapass på Kvix, en försmak av festivalen helt enkelt, säger Vlora Ramadani, CMO på Kvix.

Conscious Minds vänder sig till alla som är intresserade av yoga. Deltagaren får möjlighet att prova på olika yogastilar.

Kvix – Partner på Sveriges största yogafestival i arenaformatPå Kvix sociala medier erbjuds möjligheten att tävla om festivalpaket innehållande biljetter och boende inom Nordic Choice kedjan som också är en samarbetspartner till Kvix. Medlemmar kan köpa biljetter på Kvix egna Sweet Deals där erbjudanden är samlade.

Vår närvaro och engagemang i Conscious Minds är i linje med vår vision att bidra till folkhälsan, vi har dessutom inspiratörer på plats som är vana Kvix-streamers, tillägger Vlora Ramadani på Kvix.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>