Tillgänglighet för alla
Hem LIVSSTIL Tillgänglighet för alla

Tillgänglighet för alla

Publicerat av: Redaktionen

Att ha tillgång till en hälsosam livsstil trots handikapp är för alla en självklarhet.

Tillgänglighet för alla 2Att kunna på egen hand ta sig upp i bussar, in i affärer mm är något vi alla strävar efter.

Kommuner gör mycket för att tex rullstolsburna skall kunna vistas i parker och ute i vår natur, man bygger trevliga gångvägar så man kan komma fram med en rullstol eller rollator.

Att göra grillningen till en upplevelse är nästa steg. Många gånger finns fina grillplatser utanför gångstråken med kol eller ved. Man behöver ha med sig både tändvätska och kol, inte så lätt med en rullstol eller annat handikapps hjälpmedel.

No Worries bbq värms upp med en knapptryckning, den blir klar på ca 8 minuter. Dags att grilla enkelt och brandsäkert. Ett miljövänligt allternativ till engångsgrillar och andra små kolgrillar.

Det blir också en naturlig mötesplats för människor som vill träffas och umgås, det i sin tur skapar gemenskap och trygghet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>