UCSF expanderar med RayStation vid Mission Bay
Hem NYHETER UCSF expanderar med RayStation vid Mission Bay

UCSF expanderar med RayStation vid Mission Bay

Publicerat av: Redaktionen

University of California, San Francisco (UCSF), har köpt in RayStation-licenser för att kunna expandera vid UCSF Medical Center i Mission Bay, Kalifornien.

UCSF expanderar med RayStation vid Mission Bay 2Enheten i Mission Bay, som öppnar 2019, kommer att använda RayStation för dosplanering och det innebär en utökning av det befintliga nätverkets infrastruktur.

Det här blir den tredje enheten inom UCSF som använder RayStation, som redan är i bruk på UCSF Medical Center vid Mount Zion och på UCSF Helen Diller Medical Center vid Parnassus Heights i San Francisco. Deras vision är ”Three campuses with one mission”, och den omsätts i praktiken med hjälp av avancerade tekniker som adaptiv terapi och avancerade automatiska planeringsverktyg som Plan Explorer, Fallback-planering och AutoBreast-planering.

Johan Löf, VD på RaySearch säger: ”UCSF har varit en mycket viktig partner för oss, för RayStation och även för RayCare*, vårt nya onkologiinformationssystem. Vi är glada över att fortsätta vårt samarbete och kunna ge dem den bästa supporten allteftersom de introducerar nya centra och modaliteter i San Francisco-området.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>