Vem blir årets bästa chef i vård och omsorg?
Hem NYHETER Vem blir årets bästa chef i vård och omsorg?

Vem blir årets bästa chef i vård och omsorg?

Publicerat av: Redaktionen

Med start idag kan alla nominera till Guldkransen 2021, en utmärkelse som delas ut till Sveriges bästa chef inom vård och omsorg.

Juryn består av Cissi Elwin, chefredaktör på tidningen Chef, Lena Törnfeldt, vinnare av Guldkransen 2020, Örjan Björklund, redaktionschef Dagens Samhälle, Karin Francke, ledarutvecklare och Lotta Dellve, professor i arbetsvetenskap vid Göteborgs universitet.  

Guldkransen är en utmärkelse som handlar om att lyfta fram förebilder som inspirerar och ger kraft i sina verksamheter samt till nuvarande och framtida chefer. Bakom utmärkelsen står Ledarna inom vård och omsorg, LiVO, en branschförening inom fackförbundet Ledarna.

– Efter ett drygt år då arbetet i vård och omsorg dominerats av pandemin hoppas jag många tar chansen att uppmuntra några av samhällets hjältar genom att nominera, säger Yvonne Rundgren, styrelseledamot i LiVO och projektledare för Guldkransen.

Med Guldkransen vill LiVO uppmärksamma chefsrollen och bidra till att öka chefsyrkets attraktionskraft.

Priset delas ut till en ledare inom vård och omsorg som med små eller stora medel förändrat sin verksamhet och bidragit till en positiv utveckling för brukare och medarbetare. Nominerade presenteras under hösten – vinnaren koras i oktober.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>