Verisec godkänd leverantör i statligt ramavtal
Hem NYHETER Verisec godkänd leverantör i statligt ramavtal

Verisec godkänd leverantör i statligt ramavtal

Publicerat av: Redaktionen

Kammarkollegiet, Statens inköpscentral, har godkänt Verisec som underleverantör till Tieto inom ramavtalet Informationsförsörjning.

johan-henrikson

Johan Henrikson, VD Verisec

Detta möjliggör för statliga myndigheter, kommuner och landsting att på ett enkelt sätt kunna upphandla Verisecs produkter och tjänster, med Tieto som partner. Verisec har sedan tidigare ett väl utvecklat samarbete med Tieto inom flera olika kundkategorier, och detta är ett steg i att bredda samarbetet gentemot kunder inom den offentliga sektorn.

Johan Henrikson, VD Verisec, kommenterar:
”Det systematiska arbetet med partnerskap är en viktig del för att leverera våra produkter i olika sammanhang. Genom att skapa större helhetserbjudanden, kan vi lösa bredare utmaningar än vad som är möjligt annars. Att agera som underleverantör till Tieto ger oss öppningar inom offentlig verksamhet i Sverige.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>