Visma förvärvar Medinet och breddar sitt erbjudande inom hälsovårdsområdet
Hem NYHETER  Med förvärvet av Medinet fortsätter Visma att öka sina närvaro inom offentlig sektor

 Med förvärvet av Medinet fortsätter Visma att öka sina närvaro inom offentlig sektor

Publicerat av: Redaktionen

Visma förvärvar Medinet, en marknadsledande leverantör av schema- och bemanningstjänster inom hälsovårdsområdet.

 Med förvärvet av Medinet fortsätter Visma att öka sina närvaro inom offentlig sektor i Sverige.

Medinet erbjuder användarvänliga webbaserade tjänster för schema och bemanning inom vården. Genom att Medinet blir en del av Visma-koncernen stärker Visma sin strategiska position i Sverige.

– Vi är glada över att få meddela att Medinet blir en del av Visma. Medinet är marknadsledande när det gäller schematjänster för läkare och sjuksköterskor på den svenska marknaden, företaget hjälper över 500 kunder med deras schemaläggningsbehov. Med Medinet kan vi stärka vårt redan starka WFM-erbjudande för hälsovårdsorganisationer i Sverige säger Marie Ceder, vd Visma PubliTech.

Visma förvärvar Medinet och breddar sitt erbjudande inom hälsovårdsområdetMedinet har även en utbildningsportal där man kan samordna, följa upp och dokumentera sin ST-eller BT-utbildning. Utbildningsportalen är integrerad med schema.

– Vi ser fram emot att vidareutveckla och skapa nya lösningar i synergi med den kunskap och support vi får från Visma. Medinet kompletterar Vismas redan befintliga hälsovårdsportfölj och vi är glada över att bli en del av ett starkt varumärke på marknaden, säger Katariina Haarla-Heinonen, produktspecialist på Medinet.

– Vi ser stor potential när det kommer till digitalisering av hälsovård i Sverige, Medinet är ett viktigt steg i den riktningen för oss. Tillsammans med Medinet har vi en unik möjlighet att utveckla vårt erbjudande och skapa ytterligare mervärde för hälsovårdsorganisationer, säger Marie Ceder, vd Visma PubliTech.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>