WILFA lanserar nästa generation Power Blenders, gör hälsa till vardag.
Hem LIVSSTIL WILFA lanserar nästa generation Power Blenders, gör hälsa till vardag.

WILFA lanserar nästa generation Power Blenders, gör hälsa till vardag.

Publicerat av: Redaktionen

WILFA lanserar nästa generation Power Blenders.

WILFA lanserar nästa generation Power Blenders, gör hälsa till vardag. 1

Wilfas nya Powerblender BPFD-1680GY med kraft och funktion för ett perfekt resultat varje gång.

Hälsomedvetandet är en stark och tydlig trend i svenska kök och hushåll. Detta har bidragit till att blenders nu är en av kökets vanliga standardmaskiner!

Wilfa har intagit en ledande position eftersom man inte kompromissar på kraften, kvaliteten eller funktionerna för att leva upp till vad man kan kräva av en powerblender.

Nu lanserar Wilfa nästa generation Powerblenders. Kraftpaket på upp till tre hästkrafter stark elmotor som levererar upp till 30 000 varv per minut, allt för ett perfekt resultat med allt från smoothies, mandelmjölk och jordnötssmör, till varma soppor att servera direkt ur karaffen.

Wilfas höga kvalitet, materialval och många unika egenskaper ser till att resultatet blir det absolut bästa, varje gång. De nya modellerna är utrustade med alla egenskaper som krävs för godast möjliga juicer och smoothies på kortast möjliga tid. En smoothie som kan ta upp till tre minuter i en vanlig blender tar trettio sekunder i en Wilfa Powerblender. Den stilrena designen som blivit ett av Wilfas unika kännetecken får man på köpet.

Så här säger Anna Ottosson, en av Sveriges ledande dietister och välkänd kostexpert från TV, radio och tidningar. Hon är författare, föreläsare, bloggare och expertkommentator inom mat och hälsa.

Jag har valt att jobba med just Wilfas PowerBlenders då de håller en mycket hög kvalité till bra pris vilket gör dom till det smartaste köpet på marknaden. Det innebär möjligheter för så många att enkelt få mer hälsa i sitt liv genom smoothies och juicer. Wilfas Blenders är kraftfulla och löser de krav jag har på en Blender – allt från att göra gröna smoothies, bowls till mandelmjölk och soppor. Jag fullkomligt älskar min Powerblender!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>