Cybercom tecknar avtal med Apotek Hjärtat
Hem NYHETERIT-LÖSNING Cybercom tecknar avtal med Apotek Hjärtat

Cybercom tecknar avtal med Apotek Hjärtat

Publicerat av: Redaktionen

Cybercom ska leverera sin tjänst Compliance Portal för informations- och IT-säkerhet till Apotek Hjärtat.

Ett avtal är tecknat för bolagets samtliga verksamheter.
Med cirka 390 apotek runt om i landet och en omsättning på cirka 12 miljarder kronor är Apotek Hjärtat Sveriges största privata apoteksaktör. Apotek Hjärtat är en del av ICA Gruppen.apotektet hjärtat

– Digitaliseringen skapar nya möjligheter för stora och komplexa miljöer. Vår Compliance Portal är ett metod- och processtöd som skapar effektivitet för systematisk kravhantering och uppföljning, säger Mikael Sundberg, Affärsutvecklare Secure, Cybercom Sweden.

Cybercoms tjänst Compliance Portal är ett professionellt GRC-verktyg (Governance Risk and Compliance) med fullt stöd för risk management som används av företag och organisationer inom bank- och finans, offentlig sektor och handel. Compliance Portal stödjer innovativa processer inom kravuppfyllnad genom en interaktiv kravhantering och visar status på verksamhetens säkerhet i realtid.

– Apotek Hjärtat är en ny kund till Cybercom och vi är mycket stolta över att de väljer oss och vår GRC-tjänst. Vår ambition är att bli deras främsta affärspartner i den digitala världen, säger Niklas Flyborg, VD och koncernchef, Cybercom Group.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>