Getinges Experience Center i fokus under Swedish-German Business Summit den 17 november
Hem NYHETERIT-LÖSNING Getinges Experience Center i fokus under Swedish-German Business Summit den 17 november

Getinges Experience Center i fokus under Swedish-German Business Summit den 17 november

Publicerat av: Redaktionen

Årets Sweden-German Business Summit kommer att arrangeras i Getinges Experience Center i Frankfurt, Tyskland.

Delar av programmet, som är en långvarig tradition och samarbete mellan Svenska Handelskammaren, Business Sweden och Sveriges ambassad, gästas i år av H.K.H. Kronprinsessan Victoria.

– Vi är hedrade över att årets Swedish-German Business Summit hålls i vårt Experience Center där besökare kan interagera med våra lösningar i en verklighetstrogen sjukhusmiljö, säger Josef Hinterberger, President DACH/Benelux på Getinge. – Detta ger oss en möjlighet att visa hur våra produkter och lösningar stöttar och hjälper till att utveckla hälso- och sjukvårdssektorn i både Tyskland och Sverige.

Getinges Experience Center i fokus under Swedish-German Business Summit den 17 novemberEventet kommer att äga rum den 17 november i Frankfurt. Swedish-German Business Day utgörs av en Business Summit under dagen samt en galamiddag och prisceremoni för det svenska företagspriset på kvällen. Temat för årets Business Summit är tysk-svenskt samarbete med fokus på hälso- och sjukvårdssektorn.

H.K.H. Kronprinsessan Victoria, som är beskyddare av Svenska Handelskammaren, kommer att medverka under delar av programmet.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>