Akacia Medical introducerar OXYHELP HyperBar Syrebehandling
Hem TEKNIK Akacia Medical introducerar OXYHELP HyperBar Syrebehandling

Akacia Medical introducerar OXYHELP HyperBar Syrebehandling

Publicerat av: Redaktionen

Akacia Medical erbjuder OXYHELP Syrebehandling i Stockholm, en HyperBar Oxygenterapi (HBOT) som främjar hälsa och accelererar kroppens självläkande processer.

Denna banbrytande behandling innebär att patienten andas in rent syre inuti en specialdesignad kammare med förhöjt atmosfärstryck, vilket skapar optimala förutsättningar för syreupptag i cellerna och därigenom ökar hastigheten på läkningsprocessen.

Akacia Medical introducerar OXYHELP HyperBar SyrebehandlingHyperBar syrebehandling har visat sig vara effektiv för att lindra kroniska symptom hos krigsveteraner och fungerar också som en anti-agingbehandling. Detta gör den till en mångsidig och eftertraktad lösning för både medicinska och estetiska behov. Akacia Medical står i frontlinjen för att erbjuda denna innovativa behandling och strävar efter att främja hälsa och välbefinnande genom vetenskapligt grundad medicinsk teknologi.

Om luften vi andas

Luften vi andas innehåller cirka 20,9% syre, 78% kväve och små mängder argon, koldioxid, neon, helium och väte. Under normala förhållanden absorberar celler endast 25% syre i sina mitokondrier – våra cellers krafthus – som omvandlar syre och näringsämnen till ATP (Adenosintrifosfat), den högenergimolekyl som lagrar och ger vår kropp tillräckligt med energi för att fungera. Hyperbar syrgasbehandling ökar syreabsorptionen i cellerna genom att tvinga in syret i lungor, blodomlopp och celler, vilket resulterar i en ökad produktion av energi.

Fördelar med OXYHELP Syrebehandling:

Optimering av mikrocirkulationen:
Förbättrar blodflödet på mikroskopisk nivå för ökat näringsupptag och avlägsnande av avfallsprodukter.

Aktivering och förbättring av lymfsystemet:
Främjar lymflödet för att eliminera toxiner och stärka immunförsvaret.

Oxygenering av perifera vävnader:
Ökar syretillförseln till kroppsdelar bortom hjärta och lungor, vilket främjar vävnads återuppbyggnad.

Antiinflammatorisk effekt på subkutant fett:
Minskar inflammation i fettvävnad, vilket kan vara fördelaktigt för viktminskning och hudhälsa.

Påskyndar återhämtningsprocessen efter operation:
Underlättar läkningsprocessen för patienter som har genomgått kirurgiska ingrepp.

Effektiv vid idrottsskador:
Används av professionella idrottare för att påskynda läkningsprocessen vid både mindre och större skador.

HyperBar syrebehandling har visat sig vara effektiv mot Långtidscovid

Hyperbar syresbehandling har visat sig vara effektiv behandling mot Långtidscovid genom att tillföra ren syrgas under övertryck. Behandlingen kan bidra till att minska trötthet, öka energinivåerna och främja återhämtning, och den används som en del av en omfattande vårdplan för att stödja patienter som kämpar med Långtidscovid. Viktigt att notera är att syrebehandling inte är en botande behandling för COVID-19, men den kan ge lindring och förbättring av livskvaliteten för dem som drabbats av långvariga symptom.

Hyperbar syrgasbehandling (HBOT) Autism hos barn

Hyperbar syrgasbehandling (HBOT) är en behandlingsmetod som har utforskats i samband med autism. Det finns viss forskning och kliniska studier som undersöker effekterna av hyperbar syrgasbehandling på personer med autism, men det är viktigt att notera att resultaten och slutsatserna ännu inte är entydiga och att behandlingen inte anses vara en mirakelkur för autism.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>