Apotea Årets Nätbutik för tredje året i rad
Hem NYHETERIT-LÖSNING Apotea Årets Nätbutik för tredje året i rad

Apotea Årets Nätbutik för tredje året i rad

Publicerat av: Redaktionen

Apotea, Sveriges enda renodlade nätapotek, har av prisjämförelsesajten Prisjakts användare röstats fram till ”Årets Nätbutik 2016”.

IT-halsa.seDet är tredje året i rad som Apotea kammar hem ett av näthandelsbranschens allra finaste priser.

Apotea blev Årets Nätbutik 2016 och förutom storpriset tog Apotea även hem vinsten i Skönhetskategorin samt Bäst Kundservice 2016.

”Vi är fantastiskt glada och stolta över att för tredje året i rad koras till Årets Nätbutik av våra kunder. Jag läser våra omdömen som kommer in via Prisjakt varje dag och det är oerhört glädjande att våra kunder är så nöjda med vår tjänst. Det här är ett av de finaste priser vi kan få och det är extra roligt att vi även tilldelats pris för Årets Kundservice” säger Pär Svärdson, VD Apotea.

Årets Nätbutik är Prisjakts årliga konsumenttävling där användare och besökare röstat fram sina favoriter på nätet sedan 2011. I år var 3 800 nätbutiker nominerade i olika kategorier baserat på produktutbud. Huvudpriset Årets Nätbutik tilldelas den butik som får flest röster totalt. Prisjakt skänker årligen en krona per röst som kommit in i tävlingen till välgörande ändamål. Det resulterade i år i en check på 100 000 kronor till Rädda Barnen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>