Apotea rekryterar vice VD
Hem NYHETER Apotea rekryterar vice VD

Apotea rekryterar vice VD

Publicerat av: Redaktionen

Tillväxtresan och arbetet för att bli Sveriges bästa arbetsplats fortsätter med full kraft för Apotea. Nu förstärks organisationen med ytterligare en vice VD med fokus på att satsa på utveckling av humankapitalet.

Med lång erfarenhet från ledande roller inom organisations-, ledarskaps- och medarbetarutveckling tillträder Stefan Eriksson rollen som Vice VD på Apotea. Stefan Eriksson kommer närmast från en roll som HR-chef på Bonnier Fastigheter och Bonnier Service, men har sin största erfarenhet som ledare främst ifrån mediabranschen där han varit verksam på SVT och därefter på Bonnier Broadcasting.

Apotea rekryterar vice VD

Stefan Eriksson vice VD Foto: Apotea

”Det känns roligt att välkomna Stefan till Apotea och vi ser fram emot att stärka vår organisation med en vice VD som har så lång erfarenhet från, och kunskap om organisationsutveckling. Med den takt vi växer är han precis den profil vi behöver”, säger Pär Svärdson VD, Apotea.

”Jag är stolt, glad och taggad men också ödmjuk inför uppdraget. Jag ser verkligen fram mot att tillsammans med alla medarbetare få bidra till Apoteas fortsatta framgångsresa”, säger Stefan Eriksson, tillträdande Vice VD.

Stefan Eriksson tillträder tjänsten som Vice VD den 8 november med uppdraget att fokusera på Apoteas ledarskap, medarbetarskap och organisation.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>