Appen som hjälper dig som spelberoende
Hem APP Appen som hjälper dig som är spelberoende

Appen som hjälper dig som är spelberoende

Publicerat av: Redaktionen

Öppenvårdsbehandlingen Spelfriheten lanserade igår en mobilapp som ska förenkla resan mot ett spelfritt liv.

Spelfri tid är till för att firas och varje spelfri dag är en seger i sig.

Appen kommer även ge rekommendationer som fungerat för andra spelare världen över.

Funktioner i appen just nu.

  • Appen som hjälper dig som spelberoendeStäll in ditt datum – Här ställer du in när din spelfria resa börjar och kan sedan följa din spelfria tid i realtid.
  • Din nästa milstolpe – Se din nästa milstolpe och hur lång tid det är kvar till den.
  • Mina milstolpar – Här ser du alla tidsmål som uppnåtts och belönats med pokaler.
  • Feed – Ta del av löpande tips som underlättar din spelfria tid i nyhetsflödet.
  • Möten – Att träffa likasinnade på självhjälpsmöten är en viktig del av tillfrisknandet. Här listas flera olika alternativ på möten så du kan fylla upp din vecka på ett bra sätt.
  • Min spelfria tid – Återställ till idag – Har du tagit ett återfall, berätta sanningen och hoppa upp på hästen igen.

– Det känns fantastiskt kul att vi släppt vår app ”Spelfriheten” 1.0 på App Store, den kommer självklart även finnas på Google Play inom kort. Vårt mål är att bygga en plattform som ska kunna vara givande oavsett om man fortfarande spelar, varit spelfri i fem minuter eller 15 år. Resan dit har bara börjat men vi har ett uppslag av nya funktioner som kommer lanseras framgent. Att göra den här resan själv är omöjligt men tillsammans är allt möjligt avslutar Adam Kirsten Reuterswärd marknadschef på Spelfriheten.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>