Avensia lanserar e-handel för Apohem
Hem LIVSSTIL Avensia lanserar e-handel för Apohem

Avensia lanserar e-handel för Apohem

Publicerat av: Redaktionen

Avensia och Apohem, ett av Sveriges ledande online-apotek, har under några månader arbetat tillsammans med en ny e-handelsplattform för Apohem.

Avensia lanserar e-handel för Apohem

Kundupplevelse, prestanda, skalbarhet och strukturerad produktinformation har varit i fokus.

Avensia har levererat teknisk kompetens i kombination med ett starkt affärs- och strategifokus till nya apohem.se som nu är live.

”Apohem är ett snabbt växande nätapotek som behöver kombinera kommersiell och teknisk best-practise med de specifika och viktiga krav på säkerhet och integritet som hantering av läkemedel kräver. Avensia har byggt några av Sveriges mest framgångsrika ehandelssajter (exempelvis Lyko.se, Skincity.se) och tillsammans bygger vi nu kundupplevelser som vi tror att våra kunder kommer att älska,” säger Gustav Hasselgren, VD på Apohem.

Apohems nya plattform är byggd med ramverket Avensia Storefront Nitro i centrum, vilket erbjuder både snabb time to market och kraftfull prestanda. Lösningen är byggd på Episerver DXP (Digital Experience Platform) och använder inRiver PIM för produktdatahantering och Apptus eSales för personalisering.

”Det har verkligen varit ett inspirerande projekt med Apohem och jag är väldigt imponerad över deras kunskap och tydliga fokus på målbilden samt det sätt de sätter kunden i centrum”, säger Robin Gustafsson, VD på Avensia. ”Jag är också stolt över hur vi kombinerar kraften i Storefront Nitro med vår kunskap och erfarenhet inom modern digital handel.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>