Nyhet! Tinnituslindring i smidigt format
Hem PRODUKTNYTT Nyhet! Tinnituslindring i smidigt format

Nyhet! Tinnituslindring i smidigt format

Publicerat av: Redaktionen

Digital väckarklocka med ljudterapi för tinnituslindring

Nyhet! Tinnituslindring i smidigt format

S-680-02 har tagits fram av den världsledande ljudterapiutvecklaren Sound Oasis speciellt för personer som har tinnitus och är den senaste generationens ljudhjälpmedel för en terapeutisk ljudupplevelse.

Väckarklockan levereras med ett utbytbart minneskort på 8 GB (micro-SD) och har totalt 24 naturljud, terapiljud och olika varianter av brus. Med 4 lägen för uppspelning kan du variera och prova dig fram för vilka ljud och avslut vid uppspelning som passar dig bäst. Det går också att ladda hem fler ljud från soundoasis.com. Klockan har 12-timmarsvisning och uttag för hörlurar alternativt högtalarkudde (tillbehör).

Med 24 valbara ljud kan du få hjälp att lätta på obehag av tinnitus, blockera irriterande ljud och skapa en lugnande atmosfär så att du somnar lättare och får ökad sömnkvalitet. Det är påvisat att ljudterapi även kan förbättra koncentrationen och göra att du känner dig piggare och mår bättre under hela dagen. Det går även att koppla in en högtalarkudde SP-151 (art nr 110151) i hörlursutgången.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>