Baby Journey i unikt samarbete med nyöppnade BB S:t Göran
Hem APP Baby Journey i unikt samarbete med nyöppnade BB S:t Göran

Baby Journey i unikt samarbete med nyöppnade BB S:t Göran

Publicerat av: Redaktionen

9 av 10 kvinnor uppger att de skulle känna sig tryggare om de visste hur en förlossningsmottagning såg ut innan deras egen förlossning.

Därför har gravidappen Baby Journey teamat upp med BB S:t Göran för att stötta gravida i förberedelserna inför förlossningen.

Baby Journey, Sveriges ledande gravidapp, har flera gånger engagerat sig för att öka tryggheten inför och vid förlossningar.

Tidigare i år lanserade appen bland annat ett digitalt förlossningsbrev. Nu är det dags för nästa initiativ när de krokar arm med BB S:t Göran och lanserar en unik videoproduktion inifrån den nyöppnade förlossningsmottagningen.

I en användarundersökning av Baby Journey framkommer att 9 av 10 gravida skulle känna sig tryggare om de fick se hur en förlossningsmottagning såg ut innan innan sin egen förlossning.
Baby Journey i unikt samarbete med nyöppnade BB S:t Göran– Under en graviditet finns en stor vilja att förbereda sig inför förlossningen. Något som är svårt att förbereda sig på är dock själva förlossningsmottagningen. Hur ser det ut, var checkar man in, finns det en reception, får man mat eller ska man ta med egen? Det är många tankar som snurrar inför en förlossning och en videoguide på sin valda förlossningsmottagning kan hjälpa till att lugna och trygga den födande och eventuell partner innan det är dags, säger Michaela Forni, grundare av Baby Journey.

BB S:t Göran är högst aktuella då de fortfarande är relativt nyöppnade och dessutom ett resultat av förlossningskrisen. Eftersom det sällan öppnas en ny förlossning har intresset att se den nya mottagningen varit stort. Baby Journey är den första plattformen som har fått spela in unikt material från BB S:t Görans förlossning i en 15 minuter lång film där BB S:t Görans barnmorskor och läkare visar upp lokalerna rum för rum.

– Vi är glada och stolta över möjligheten att visa vår Förlossningsverksamhet för alla framtida födande och familjer. Vi är stolta över våra lokaler som vi lagt mycket tanke bakom men också vårt arbete med Noll separation samt vårt arbete med
En födande – en Barnmorska, säger Marielle Rotzius barnmorska & utvecklingsansvarig BB S:t Göran

Filmen är informativ med syftet att trygga gravida och utbilda kring förlossningsmottagningen och de olika redskap som kan komma att användas i samband med en förlossning. Produktionen är den första i en serie planerade filmer där det slutliga målet är att Baby Journey ska erbjuda en rundtur på alla förlossningsmottagningar runt om i Sverige.

– Baby Journeys innehåll har sedan starten varit användardrivet. Nu såg vi att kvinnor efterfrågar detta, och att vi tillsammans med BB S:t Göran kunde skapa viktigt innehåll för att öka tryggheten för den gravida, säger Michaela Forni.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>