Dr Dennis Gross Skincare DRx Pro Facial Steamer
Hem LIVSSTIL Dr Dennis Gross Skincare DRx Pro Facial Steamer

Dr Dennis Gross Skincare DRx Pro Facial Steamer

Publicerat av: Redaktionen

Möt nya DRx Pro Facial Steamer, en multifunktionell och säker ångapparat i mini-format av professionell kvalitet för hemmabruk.

Denna lättanvända, högteknologiska ångapparat genererar avkopplande mikroånga som går ner på djupet i huden och verkar intensivt återfuktande och djuprengörande samt motverkar tilltäppta porer på endast 9 minuter.

Den förbättrar effekten av såväl exfoliering som övriga hudvårdsprodukter.

Rekommenderas till alla som önskar förstärka sin hudvårdsrutin och förbättra resultaten hemma mellan salongsbehandlingarna.

Djuprengör, återfukta på djupet och få strålande glow

Trots sin minimala storlek och lättanvända funktionalitet hjälper DRx ProFacial Steamer effektivt till att återfukta huden och avlägsna orenheter samtidigt som den minimerar tilltäppta porer och löser upp talg. Detta tack vare den unika ultraljuds-teknologin som reducerar vattenmolekylerna och skapar mikroånga som kan tränga djupt ner i huden där den återfuktar, stimulerar blodcirkulationen, rengör och motverkar tilltäppta porer. Mikroångan, som kan regleras och anpassas efter hudens behov med hjälp av två värmeinställningar, underlättar exfoliering och avlägsnande av döda hudceller samt ger huden en helt ny lyster på endast 9 minuter. Dessutom maximerar mikroångan absorptionen av efterföljande hudvårdsprodukter. DRx Pro Facial Steamer passar alla hudtyper och hudtillstånd, särskilt fuktfattig, torr hud, hud med tilltäppta porer och problemhud.

NYCKELFÖRDELAR

• Återfuktar huden på djupet
• Renar, djuprengör, motverkar tilltäppta porer och löser upp talg
• Ger en mer effektiv exfoliering: Underlättar för avlägsnandet av döda hudceller i samband med exfoliering
• Motverkar problemhud
• Stimulerar blodcirkulationen
• Maximerar absorptionen av efterföljande hudvårdsprodukter
• Har en elegant, kompakt design
• Är enkel och säker att använda

UNIK TEKNOLOGI
  • Antibakteriell funktion som renar vattnet och behållaren inuti samt förhindrar bakterieuppbyggnad.
  • Ultraljuds-teknologi reducerar vattenmolekylerna och levererar avkopplande mikroånga som tränger djupt ner i huden för en effektiv och skonsam ångbehandling.
  • Flexibelt munstycke kan justeras så att du kan rikta ångan där du vill ha den och har två öppningar vilket ger ett brett utsläpp av mikroånga över hela ansiktet.
  • Automatisk avstängning efter 15 minuter samt har en säkerhetsavstängning vid tom vattenbehållare eller om apparaten skulle välta omkull.
  • Två olika värmeinställningar innebär optimal ånga för olika hudtyper och hudtillstånd.
ANVÄNDNING

1. Rengör ansiktet och klappa torrt.
2. Fyll vattenbehållarenen med kranvatten, renat eller destillerat vatten.
3. Slå på ångapparaten med ett tryck för varm ånga, eller tryck två gånger för att välja den varmare inställningen.
4. Ånga huden i 9 upp till 15 minuter. Apparaten stängs av automatisk efter 15 minuter.

Tips!
  • Rengör på djupet: Ånga huden tillsammans med Dr Dennis Gross Alpha Beta AHA/BHA Daily Cleansing Gel
  • Ge intensiv fukt: Ånga huden med Hyaluronic Marine Hydration Booster
  • Avlägsna döda hudceller och ta fram ny glow: Ånga huden före Alpha Beta Peel för att förstärka exfolieringen och förbättra absorption av efterkommande produkter.
Dr Dennis Gross Skincare DRx Pro Facial Steamer

Rekommendation: Ånga 2–3 gånger per vecka beroende på hudtyp och hudtillstånd. Känslig, reaktiv hud eller hud med ytliga kärl bör begränsa ångning till en gång i veckan och använda den lägre temperaturinställningen. Normal till fet hud kan ånga oftare för att effektivt lösa upp tilltäppta porer. Var alltid uppmärksam på hur din hud reagerar på behandlingen och justera din rutin efter behov. Steamern rekommenderas inte för användning på aktivt eksem eller rosacea. Personer med astma bör vara försiktiga när de ångar tills de vet hur de svarar.

Pris: 3 995 kr

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>