CardiMo lägger till Garmin som produktleverantör
Hem NYHETERE-HÄLSA CardiMo lägger till Garmin som produktleverantör

CardiMo lägger till Garmin som produktleverantör

Publicerat av: Redaktionen

Tills idag så är det enbart Polar’s produkter som använts till att samla in puls-data till CardiMo, men nu lägger vi även till Garmin som leverantör.

CardiMo lägger till Garmin som produktleverantör 1

Nu påbörjas testning av Garmins produkter för att samla in relevant tränings-data. Vi provar 2 olika modeller där en är lätt och smidig, och en fullspäckad av funktionalitet.

Inom några veckor så räknar vi med att utvecklingsarbetet skall vara klart, och då kan vi erbjuda även Garmin’s produkter för att samla in puls-data.

Då CardiMo är produktoberoende så lägger vi till produktleverantörer efter behov av kunders efterfrågan.

Att erbjuda personalen verktyg och kunskap för att förstå hälsosam träningsnivå borde vara en viktig del av bolags friskvårds-satsning.

Dessutom visar det sig att det kan vara väldigt motiverande, även för de som inte har någon som helst träningsbakgrund, att kunna se och förstå sin pulsnivå under träning.

Det gör att företaget får en gladare och mer produktiv personal, och dessutom minskar risken för skador, då man inte går ut för hårt i sin tränings-satsning.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>