Cerner och Platform24 i samarbetsavtal
Hem PARTNERZONEPLATFORM24 Cerner och hälsoteknikbolaget Platform24 i samarbetsavtal

Cerner och hälsoteknikbolaget Platform24 i samarbetsavtal

Publicerat av: Redaktionen

Det svenska  hälsoteknikbolaget Platform24 och det världsledande journalsystemföretaget Cerner har ingått ett globalt partnerskap.

Samarbetet innebär att en digital produktportfölj, kallad Cerner Virtual, kommer att kunna erbjudas befintliga och nya kunder.

Cerner Virtual innebär en sammanhållen lösning som möjliggör digital och fysisk vård med hög tillgänglighet och kontinuitet.

–    Cerner och Platform24 delar visionen om en personcentrerad hälso- och sjukvård där patientresan genom hela vården är sammanhållen och trygg, oavsett behov. Platform24:s och Cerners unika och välbeprövade digitala lösningar är en viktig förutsättning för att skapa ett helt integrerat ekosystem runt patienten, säger Mike Pomerance, Managing Director, Cerner Norra Europa.

Cerner Virtual baseras på Platform24:s lösning för symtombedömning, triagering, digitala vårdmöten samt egenmonitorering. Cerner Virtual syftar till att skapa en integrerad och individuellt anpassad digital entré till all vård oavsett om den är akut eller planerad, där invånaren guidas till rätt vård, tidpunkt och plats baserat på behov och brådskandegrad. Allt tillgängligt i samma lösning för patient och vårdgivare.

Cerner och Platform24 i samarbetsavtal

–    Vi bygger nu en solid grund för ett långsiktigt samarbete som kommer att skapa stort värde för patienter och vårdpersonal. Vi har tillsammans en unik kapacitet att bygga det ekosystem runt patienten som många pratar om, med en helt integrerad och sömlös patientresa genom hela vården, säger Daniel Lillienau, VD på Platform24.

 

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>