Compodium fortsätter att växa inom offentlig sektor med 8 nya kommuner
Hem NYHETER Compodium fortsätter att växa inom offentlig sektor

Compodium fortsätter att växa inom offentlig sektor

Publicerat av: Redaktionen

Compodium som levererar en säker kommunikationslösning till den regulatoriska marknaden fortsätter att växa inom offentlig sektor.

Compodiums säkra kommunikationsplattform viken innehåller säker kalenderinbjudan, säkra meddelanden, säkra videomöten, digital signering och visselblåsarfunktion används redan av fler än 100 av Sveriges kommuner och regioner.

De fortsätter att ha en stark tillväxt inom offentlig sektor och har efter sommaren skrivit avtal ytterligare 8 kommuner, ett statligt ägt bolag och Aurora Innovation en privat aktör inom hälsa och sjukvård, bland annat genom Compodiums partner Certezza.

Compodium fortsätter att växa inom offentlig sektor med 8 nya kommuner– Undersökningar visar att en hög andel av Sveriges företag kommer att fortsätta att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan även efter Corona. Att kunna erbjuda flexibilitet i arbetslivet har blivit ett viktigt arbetsgivarvärde och en viktig komponent i att kunna attrahera och bibehålla talanger. Många arbetsplatser var tvungna att ta väldigt snabba beslut för att kunna upprätthålla sin verksamhet och vi ser nu att många av dessa ser över sina digitala plattformar för att garantera en långsiktig lösning där vi fortsätter att vara ett starkt alternativ – säger Lin Nordström Marknadschef Compodium.

– Redan innan Covid-19 såg vi ett ökat intresse för att säkerställa säkerheten av personuppgifter i mötesprocessen och pandemin har förstås drivit på efterfrågan ytterligare. Vi på Certezza ser ett fortsatt högt intresse och ser fram emot att onboarda ett flertal spännande nya kunder under senhösten säger Åsa Nordgren Försäljnings & Marknadsansvarig på Certezza

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>