Concejo AB, ny storägare i Compodium International AB
Hem NYHETERE-HÄLSA Concejo AB, ny storägare i Compodium International AB

Concejo AB, ny storägare i Compodium International AB

Publicerat av: Redaktionen

Compodium International AB, som levererar en krypterad och autentiserad videokommunikationstjänst för den regulatoriska marknaden, har haft en stark utveckling under det senaste året. För att öka tillväxten ytterligare har bolaget genomfört en finansieringsrunda där Concejo AB (publ) gått in som näst största ägare till ett innehav på 15%. Concejo som tidigare investerat i andra tillväxtbolag med fokus på säkerhet kommer genom sitt engagemang stärka bolagets tillväxtstrategi.

– Compodium är ett spännande SaaS-bolag som erbjuder en tjänst som ligger helt rätt i tiden. Vi är imponerade av såväl Compodiums erbjudande och affärsmodell som av management och ser fram emot att tillsammans utveckla bolaget vidare, säger Carl Adam Rosenblad, vd och koncernchef för Concejo AB (publ).

Efterfrågan på bolagets mjukvara Vidicue, en SaaS-tjänst, som säljs som en white label-produkt genom partners som Inera, Telia, Tieto EVRY och Atea, har ökat markant under året då distansmöten har blivit en del av vardagen. Vidicue möter det ökade behovet av en trygg videomötesplats där sekretessbelagd och konfidentiell information kan delas på ett säkert sätt.

-Vi välkomnar Concejo som storägare i Compodium. Vi ser Concejo som en strategisk partner för att bygga bolaget vidare, där fokus ligger på vår SaaS-produkt Vidicue. Vi uppskattar Concejos långsiktighet som ägare och erfarenhet inom scale-up bolag, och ser fram emot att tillsammans fortsätta utveckla bolaget, säger Charlotte Berg, VD för Compodium.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>