Crowdsoft i samarbete med BellPal
Hem NYHETERIT-LÖSNING Crowdsoft i samarbete med BellPal

Crowdsoft i samarbete med BellPal

Publicerat av: Redaktionen

Crowdsoft Technology AB har tecknat utvecklingsavtal med BellPal AB. Genom samarbetet skall en ny larm- och kommunikationslösning för vårdtagare, vårdgivare och anhöriga tas fram.

Crowdsoft tillhandahåller ett kommunikationssystem, C-One, vilket är utformat för samverkan, kommunikation och lägesbild. BellPal har tagit fram ett Crowdsoft i samarbete med BellPal 2koncept där seniora människor med trygghet skall kunna fortsätta att leva hemma eller i seniorboende. Genom en armbandsklocka som utrustas med ett larm där eventuella fall detekteras och positionen för personen som bär klockan kan säkerställas kommer vårdpersonal likväl som anhöriga notifieras.

Kombinationen mellan BellPals koncept tillsammans med Crowdsofts kommunikationslösning kommer innebära att såväl vårdorganisationer som anhöriga kan följa sina vårdtagare på distans och känna en ökad trygghet med att den seniora personen mår bra.

“Genom samarbetet med BellPal ser vi en ytterligare tillämpning av vår kommunikationslösning C-One. Att kunna erbjuda seniora personer trygghet med sina familjer och vänner genom en modern kommunikationslösning känns riktigt bra”, säger Anders Jönsson, VD på Crowdsoft.

”Vår vision är att förbättra livskvaliteten för våra seniorer och deras familjer. Med vårt koncept för seniorer där en till synes helt vanlig armbandsklocka med inbyggd artificiell intelligens (AI) i realtid tillsammans med en smartphones positionering, notifiering, alarm och informationsdelning i kombination med kommunikationslösningen C-One har vi ett helt unikt erbjudande”, säger David Ziemsky, grundare till BellPal.

Samarbetet innebär att Crowdsoft tillgängliggör C-One plattformen för BellPals koncept. Denna typ av samarbete kan jämföras med de som sker inom t.ex. spelindustrin där en plattform tillgängliggörs för olika marknadsaktörer som utvecklar specifika erbjudanden. Crowdsoft kommer även att utveckla BellPals app baserat på C-One appen samt ansvara för drift och förvaltning av plattformen.

Kommersiellt innebär samarbetet att BellPal ersätter Crowdsoft för nedlagda resurser under utvecklingsfasen. En modell för intäktsdelning finns när kommersiell lansering av BellPal sker, vilket beräknas ske till julhandeln 2017.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>